Διαφήμιση Facebook

Εκπλαγείτε με τα αποτελέσματα του SOCIAL MEDIA MARKETING !!!

Η διαφήμιση στο facebook είναι από τους πιο διαδεδομένους τρόπους στις μέρες μας για να διαφημιστεί μια μικρο-μεσαία επιχείριση, διότι το κόστος σε σχέση με άλλους τρόπους διαφήμισης είναι χαμηλό!  Η διαφήμιση στο Facebook αποτελεί πλέον αναπόσπαστη στρατηγική για κάθε επιχείρηση που θέλει να προβληθεί online.

διαφήμιση facebookΤι κερδίζετε από την διαφήμιση στο Facebook;

 • Άμεση επικοινωνία με το κοινό και τους καταναλωτές.
 • Δυνατότητα προβολής σε πάνω από 4 εκατομμύρια χρήστες στην Ελλάδα!
 • Διαχείριση και αύξηση του brand name
 • Ευκαιρίες για αύξηση του κοινού και των πελατών.
 • Λήψη πληροφοριών για τις ανάγκες του κοινού.
 • Χαμηλό κόστος διαφήμισης, σε σχέση με άλλα διαδικτυακά μέσα.

Πως δημιουργούμε μια διαφήμιση στο Facebook; Συνοπτικά:

 1. Επιλέγουμε τύπο διαφήμισης, ορίζοντας τον στόχο που θέλουμε να επιτύχουμε (Like στη σελίδα, επίσκεψη στον ιστότοπο, προώθηση ενός post, κτλ).
 2. Δημιουργούμε την διαφήμιση με αποδοτικά διαφημιστικά μηνύματα.
 3. Ορίζουμε το κοινό μας με ακρίβεια βάση χώρας, ηλικίας, ενδιαφερόντων κ.ά.
 4. Ορίζουμε το budget.
 5. Βελτιστοποιούμε την καμπάνια. Η βελτιστοποίηση είναι αυτό που θα αυξήσει σημαντικά την επιτυχία της διαφήμισης και θα μειώσει το κόστος για κάθε χρήστη που φέρνουμε στην σελίδα.
 6. Παρακολουθούμε ανελλιπώς την εξέλιξή της γιατί οι διαφημίσεις στα Social Media χρειάζονται συνεχώς αλλαγές λόγω του ιδιαίτερου κοινού που προσεγγίζουν.
 7. Παράλληλα, αναρτούμε στην σελίδα καθημερινά ενδιαφέρον περιεχόμενο που βοηθάει την αύξηση της φήμης και των πωλήσεων της επιχείρησης. Αυτό αποτελεί μια χρονοβόρα διαδικασία που αν δεν γίνει σωστά μπορεί να επιφέρει τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που στοχεύουμε.

Το στήσιμο και η βελτιστοποίηση της διαφήμισης στο Facebook έχει απόδοση αν γίνεται από διαχειριστές με γνώσεις σε τέτοιου είδους πλατφόρμες, διαφορετικά είναι πιθανόν να σπαταλήσετε άσκοπα τα χρήματά σας. Γι’αυτό, με την Webkosmos εκμεταλλευτείτε σωστά τις δυνατότητες που σας προσφέρει η διαφήμιση στο Facebook και στα άλλα Social Media, ώστε οι χρήστες να διαδίδουν το περιεχόμενο, τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας στους φίλους τους και οι υποψήφιοι πελάτες να αυξάνονται. Οι λύσεις είναι πολλές και η δυνατότητα υλοποίησης οποιασδήποτε ιδέας προβολής, διαγωνισμού ή Facebook application είναι εφικτή από την ομάδα της Webkosmos. Απλά, εμπιστευτείτε μας!!!