Κατασκευή Eshop μέσω ΕΣΠΑ

Η επιτάχυνση και η αλματώδης εξέλιξη του τεχνολογικού πολιτισμού, μας δίνει την δυνατότητα δημιουργίας ηλεκτρονικών καταστημάτων (e-shop).

Η επιστήμη της πληροφορικής προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία στους επαγγελματίες και ιδιοκτήτες φυσικών καταστημάτων να υποστηρίξουν και να αυξήσουν τις πωλήσεις τους μέσου ενός σωστά κατασκευασμένου και λειτουργικού e-shop.

Το e-shop θα αποτελέσει το κατάλληλο εργαλείο των καταναλωτών για να μπορέσουν να κάνουν τις αγορές τους με ασφάλεια, άνεση, ταχύτητα, εκμηδένιση αποστάσεων και με απεριόριστες επιλογές προϊόντων κάθε κατηγορίας.
Ιδιαίτερα στην κρίσιμη υγειονομικά περίοδο που διανύουμε, η κατασκευή e-shop είναι επιτακτική και αποτελεί μονόδρομο.

Η Webkosmos πρωτοπορεί και υποστηρίζει με ευθύνη την ανάπτυξη & σχεδιασμό ηλεκτρονικών καταστημάτων ( e-shop) τηρώντας όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές και προϋποθέσεις.

κατασκευή eshop με χρηματοδότηση ΕΣΠΑ

Επιδότηση 100% έως 5.000 € για δημιουργία e-shop λιανικής πώλησης.

Μάθετε πρώτοι τις προϋποθέσεις του προγράμματος σύμφωνα με την προδημοσίευση από την επίσημη σελίδα του φορέα. Μεσαίες, μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις, που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του Λιανεμπορίου, διατηρούν φυσικό κατάστημα και η λειτουργία τους έχει ανασταλεί για τουλάχιστον μία ημέρα στο διάστημα από την Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020 και εφεξής.

Δείτε τις προϋποθέσεις του ΕΣΠΑ ESHOP

Θέλετε να αποκτήσετε το δικό σας eshop;

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.
Το μήνυμά σας στάλθηκε με επιτυχία.