Δημιουργία eshop

Δημιουργία eshop

Δημιουργία eshop (ηλεκτρονικού καταστήματος)

Χάρη σε ένα μοντέρνο και ασφαλές ηλεκτρονικό κατάστημα μπορείτε να πουλάτε τα προϊόντα σας Online 24 ώρες το 24ωρο κάθε μέρα του χρόνου!

Το κόστος ενός ηλεκτρονικού καταστήματος είναι ασύγκριτα χαμηλό και ο χρόνος υλοποίησης κυμαίνεται μεταξύ ενός και δύο μηνών.

Ο αριθμός προϊόντων, και κατηγοριών είναι απεριόριστος. Υποστηρίζονται πληρωμές με αντικαταβολή, Paypal, πιστωτικές κάρτες κ.α.

Το σύστημα διατίθεται σε Ελληνικά (και προαιρετικά Αγγλικά και άλλες ξένες γλώσσες). Υποστηρίζονται λειτουργίες για κουπόνια εκπτώσεων, δωροεπιταγές, συνδιαστικές προσφορές, σύστημα affiliate, σύστημα επιβράβευσης πελατών (loyalty bonus), παρακολούθηση stock, Ajax Search, tags και πολλά άλλα.

Κατασκευή e-shop

Δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος με την δημοφιλέστερη πλατφόρμα κατασκευής Eshop, WordPress (Woocommerce) σε λογικές τιμές.
Η κατασκευή ηλεκτρονικού εμπορίου είναι πλέον απαραίτητο στοιχείο για την εξέλιξη του κάθε επαγγελματία. Με αυτό μπορείτε να προωθήσετε τα προϊόντα της επιχείρησής σας με τον πιο απλό και ασφαλή τρόπο.

Είναι απαραίτητη η δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος ;

Το ηλεκτρονικό κατάστημα ή αλλιώς eshop, λειτουργεί ως μέσο με το οποίο μπορείτε να διαθέσετε τα προϊόντα σας σε οποιοδήποτε σημείο της χώρας μας ή και του εξωτερικού, οποιαδήποτε ώρα και χωρίς δυσκολία. Η κατασκευή γίνεται με τα πιο σύγχρονα τεχνολογικά μέσα.

Τι σας προσφέρουμε εμείς;

Η Webkosmos αναλαμβάνει την δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος της αρεσκείας σας έχοντας υπόψη τις δικές σας ανάγκες αλλά και απαιτήσεις.

Κατά το σχεδιασμό eshop ηλεκτρονικού καταστήματος φροντίζουμε αυτή να έχει σωστά διαμορφωμένους καταλόγους προϊόντων, εύκολο και ασφαλή τρόπο πληρωμής των προϊόντων σας μέσω ελληνικών τραπεζών (Alpha Bank , Eurobank , Εθνική, Πειραιώς κτλ.), ασφαλή τρόπο διαχείρισης όλων των παραγγελιών και δυνατότητα ελέγχου των αποθεμάτων. Η διαχείριση από εσάς γίνεται πολύ απλά και η περιήγηση από τον πελάτη γίνεται εύκολα αλλά και αξιόπιστα.

Η κατασκευή ηλεκτρονικού εμπορίου είναι η σύγχρονη λύση για τον κάθε επαγγελματία που θέλει να εκσυγχρονίσει την επιχείρησή του και να ακολουθεί την εξέλιξη της τεχνολογίας, καθώς και τις απαιτήσεις του σύγχρονου κόσμου.

Ενδιαφέρεστε για την δημιουργία eshop;

Εμπιστευτείτε μας για την διαδικτυακή σας παρουσία
Το μήνυμα στάλθηκε επιτυχώς!