Κατασκευή Ιστοσελίδων

H WEBKOSMOS ειδικεύεται στην κατασκευή ιστοσελίδων καθώς και τη φιλοξενία τους, βασισμένη στη γνώση του διαδικτυακού marketing, με όπλα τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις.

Στόχος μας η προώθηση της επιχείρησής σας και η αύξηση των πωλήσεων και υπηρεσιών σας, με τις πιο σύγχρονες μεθόδους και εργαλεία που διαθέτει το διαδίκτυο.

Η άρτια εμφάνιση του website, το στοχευμένο περιεχόμενο των κειμένων, η εύκολη πλοήγηση για κάθε χρήστη, η οικονομικότερη λύση σύμφωνα με τις ανάγκες του πελάτη που προσφέρουμε, αποτελούν τα κυριότερα στοιχεία της επιτυχίας μας !

13 χρόνια δημιουργούμε ιστοσελίδες και eshop με responsive design και λειτουργικό χαρακτήρα, δίνοντας έμφαση στην ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

κατασκευή ιστοσελίδων

Κατασκευή Δυναμικών Ιστοσελίδων με WordPress

Η δυναμική ιστοσελίδα είναι ένα μέσο για άμεση επικοινωνία με τους πελάτες σας και τους συνεργάτες σας, εφόσον τα προϊόντα ή οι υπηρεσίες σας είναι πολυάριθμα και συνεχώς μεταβαλλόμενα.

Στην περίπτωση αυτή μπορείτε να ανανεώνετε από μόνοι σας το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας όσο συχνά θέλετε.

Για τη δημιουργία των ιστοσελίδων χρησιμοποιούμε το WordPress, την μεγαλύτερη και δημοφιλέστερη CMS πλατφόρμα – ή αλλιώς Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου – ανοιχτού κώδικα.

 

Τί είναι το Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου (CMS) ;

To Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου είναι λογισμικό το οποίο επιτρέπει στον οποιονδήποτε, ακόμα και αν δεν έχει γνώσεις προγραμματισμού και γλώσσας HTML, να δημιουργήσει και να διαχειριστεί με τρόπο εύκολο και γρήγορο την ιστοσελίδα του.

Τί προσφέρει το Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου ;

To Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου προσφέρει γραφικό περιβάλλον το οποίο δίνει άμεση πρόσβαση στο περιεχόμενο της ιστοσελίδας. Επιπρόσθετα, η τροποποίηση ή προσθήκη του περιεχομένου (κειμένου και φωτογραφιών) μπορεί να γίνει με έναν γραφικό editor όμοιο με αυτόν που χρησιμοποιείται στους κοινούς επεξεργαστές κειμένου. Η πληροφορία οργανώνεται αποδοτικά σε κατηγορίες και υποκατηγορίες και παρουσιάζεται με τρόπο φιλικό στο χρήστη αλλά και στο διαχειριστή. Φυσικά, υπάρχει η δυνατότητα αναζήτησης στο πλήρες κείμενο του συνόλου (full text search) του περιεχομένου στην ιστοσελίδα.

Μπορώ να επεκτείνω τις δυνατότητες του Συστήματος Διαχείρισης Περιεχομένου ;

Το Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου αξιοποεί τις αρχές του αντικειμενοστραφούς προγραμματισμού και προσφέρει μια σειρά από αρθρώματα (modules) και συνοδευτικά λογισμικά (plugins) τα οποία παρέχουν μια τεράστια ποικιλία λειτουργικότητας. Παράλληλα, η κοινότητα που ασχολείται με αυτό προσφέρει συνεχώς καινούργιες λύσεις που καλύπτουν σημαντικό μέρος των αναγκών σας. Ενδεικτικά υπάρχουν εφαρμογές ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop), διαδικτυακών συζητήσεων (forums) και μεσιτικού γραφείου.

Τι παραπάνω σας προσφέρει η δημιουργία δυναμικής Ιστοσελίδας;

  • Απεριόριστες σελίδες σε κατηγορίες και υποκατηγορίες.
  • Εμφάνιση Διαφημιστικών Banner.
  • Διεξαγωγή Δημοσκοπήσεων.
  • Φόρμες επικοινωνίας.Μηχανή αναζήτησης.
  • Περιεχόμενα σε κατηγορίες και υποκατηγορίες.
  • Γρήγορη και εύκολη διαχείρηση της ιστοσελίδας από εσάς
Βασίλης Ράπτης
Ευγένεια, αξιοπιστία, επαγγελματισμός, συνέπεια...Πάντα πρόθυμοι να βοηθήσουν, να προτείνουν λύσεις, να καθοδηγήσουν για την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος.
Βασίλης Ράπτης
Ιδιοκτήτης Τονικού Ωδείου
Μάκης Μακρίδης
Επαγγελματίες, πρόθυμοι να εξυπηρετήσουν και να βοηθήσουν το επιχειρηματία! Με καλή διάθεση και μεράκι για το έργο τους. Κάθε τους δουλειά είναι προσωπική υπόθεση!
Μάκης Μακρίδης
E-Commerce Director στην εταιρεία Shoe24
Κατερίνα Λυσσούδη
Η εταιρία χαρακτηρίζεται από επαγγελματική συνέπεια! Μια άριστη και διαρκής συνεργασία και ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα που βοηθά την εταιρία μας να πλησιάζει τους στόχους της.
Κατερίνα Λυσσούδη
Ιδιοκτήτρια Voras Flavors
Βασίλειος Μπορομπόκας
Η συνεργασία μου με την Webkosmos εξελίσσεται πολύ καλύτερα από ότι περίμενα. Με ευγένεια, ηρεμία και αληθινό ενδιαφέρον για την σελίδα μου.
Βασίλειος Μπορομπόκας
Ιδιοκτήτης Happy Dogs

Πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Εμπιστευτείτε μας για την εταιρική σας διαδικτυακή παρουσίαση!

Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και θα σας απαντήσουμε άμεσα!

Το μήνυμα στάλθηκε επιτυχώς!