ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Κατασκευή Ιστοσελίδων

κατασκευή ιστοσελίδων

H WEBKOSMOS ειδικεύεται στη δημιουργία και κατασκευή ιστοσελίδων καθώς και τη φιλοξενία τους, βασισμένη στη γνώση του διαδικτυακού marketing, με όπλα τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις.

Στόχος μας η προώθηση της επιχείρησής σας και η αύξηση των πωλήσεων και υπηρεσιών σας, με τις πιο σύγχρονες μεθόδους και εργαλεία που διαθέτει το διαδίκτυο.

Η άρτια εμφάνιση, το στοχευμένο περιεχόμενο των κειμένων, η εύκολη πλοήγηση για κάθε χρήστη, η οικονομικότερη λύση σύμφωνα με τις ανάγκες του πελάτη που προσφέρουμε, αποτελούν τα κυριότερα στοιχεία της επιτυχίας μας !

 

Κατασκευή Δυναμικής Ιστοσελίδας

Η δυναμική ιστοσελίδα είναι ένα μέσο για άμεση επικοινωνία με τους πελάτες σας και τους συνεργάτες σας, εφόσον τα προϊόντα ή οι υπηρεσίες σας είναι πολυάριθμα και συνεχώς μεταβαλλόμενα.

Στην περίπτωση αυτή μπορείτε να ανανεώνετε από μόνοι σας το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας όσο συχνά θέλετε.

Χρησιμοποιούμε για τη δημιουργία των ιστοσελίδων σας, συστήματα διαχείρισης περιεχομένου Joomlajoomla ή WordPress wordpress.

 

Τί είναι το Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου (CMS) ;

To Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου είναι λογισμικό το οποίο επιτρέπει στον οποιονδήποτε, ακόμα και αν δεν έχει γνώσεις προγραμματισμού και γλώσσας HTML, να δημιουργήσει και να διαχειριστεί με τρόπο εύκολο και γρήγορο την ιστοσελίδα του.

Τί προσφέρει το Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου ;

To Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου προσφέρει γραφικό περιβάλλον το οποίο δίνει άμεση πρόσβαση στο περιεχόμενο της ιστοσελίδας. Επιπρόσθετα, η τροποποίηση ή προσθήκη του περιεχομένου (κειμένου και φωτογραφιών) μπορεί να γίνει με έναν γραφικό editor όμοιο με αυτόν που χρησιμοποιείται στους κοινούς επεξεργαστές κειμένου. Η πληροφορία οργανώνεται αποδοτικά σε κατηγορίες και υποκατηγορίες και παρουσιάζεται με τρόπο φιλικό στο χρήστη αλλά και στο διαχειριστή. Φυσικά, υπάρχει η δυνατότητα αναζήτησης στο πλήρες κείμενο του συνόλου (full text search) του περιεχομένου στην ιστοσελίδα.

Μπορώ να επεκτείνω τις δυνατότητες του Συστήματος Διαχείρισης Περιεχομένου ;

Το Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου αξιοποεί τις αρχές του αντικειμενοστραφούς προγραμματισμού και προσφέρει μια σειρά από αρθρώματα (modules) και συνοδευτικά λογισμικά (plugins) τα οποία παρέχουν μια τεράστια ποικιλία λειτουργικότητας. Παράλληλα, η κοινότητα που ασχολείται με αυτό προσφέρει συνεχώς καινούργιες λύσεις που καλύπτουν σημαντικό μέρος των αναγκών σας. Ενδεικτικά υπάρχουν εφαρμογές ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop), διαδικτυακών συζητήσεων (forums) και μεσιτικού γραφείου.

Τι παραπάνω σας προσφέρει η δημιουργία δυναμικής Ιστοσελίδας;

  • Απεριόριστες σελίδες σε κατηγορίες και υποκατηγορίες.
  • Εμφάνιση Διαφημιστικών Banner.
  • Διεξαγωγή Δημοσκοπήσεων.
  • Φόρμες επικοινωνίας.Μηχανή αναζήτησης.
  • Περιεχόμενα σε κατηγορίες και υποκατηγορίες.
  • Γρήγορη και εύκολη διαχείρηση της ιστοσελίδας από εσάς
ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
Επικοινωνήστε μαζί μας στο 211 2152096 ή στείλτε μας email στο info@webkosmos.gr